Caffe Bar Izlog Kontakt

Caffe Bar Izlog Kontakt

Caffe Bar Izlog Kontakt Info:

Izlog je otvoren 2011. godine, na mestu nekadašnjeg salona Reno.

Uz širok asortiman vina i koktela, možete uživati u pastama pripremljenim od sveže testenine, biftek rolnicama, kao i u vrhunskoj teletini i svinjskim rebarcima u barbeque sosu. Radimo 24 sata, 7 dana u nedelji.

Tu su i oprobani kokteli poput mojito-a, pina colade, mai tai-a, long island ice tea, margarita i white russian-a, do nekih zanimljivih koktela poput koktela fatboy slim, flaming lamborginija ili cunamija, a za one hrabre izbor će možda pasti na koktel kamikaza, cocaine, b-53 ili killer, kojima ime kaže sve.

S obzirom da je meni pripremljen za poslovne ljude kojima uvek nedostaje vremena, a naravno imaju potrebu kvalitetno da se hrane, sigurno će vam se dopasti nešto od ukusnih omleta, sendviča i prženica idealnih za doručak, preko potaža, zatim obrok salata, rižota, pasta, jela sa piletinom i tortilja.

Enterijer kluba Izlog je moderan i odiše svežinom i kontrastom živahnih boja, majstorski ukombinovanih sa bojom smeđe kože na dvosedima u koje možete da se zavalite dok čitate dnevne novine i ispijate kaficu.

Tako pored dvoseda možete da sednete i na barske ili drvene stolice, ili pak da se uvalite u fotelju. Leti je dostupna i bašta u kojoj ima 50 mesta.

Osoblje je zaista prijatno i profesionalno, i svaki zaposleni u kafeu Izlog obavezno govori i engleski jezik, te u ovaj klub vole da dolaze i stranci.

Do nas možete doći i gradskim prevozom, i to autobuskim linijama 48, 65, 77, 79 ili tramvajem 2, 5 i 10.

Bilo da u Izlog dolazite da na brzinu doručkujete, da popijete kafu sa prijateljima, na poslovni sastanak sa klijentom ili u noćni provod, sigurno je da ćete se divno osećati.

 

BELGRADE INFO PREPORUČUJE

Caffe Bar Izlog Kontakt
Caffe Bar Izlog Kontakt
Caffe Bar Izlog Kontakt
Caffe Bar Izlog Kontakt
Caffe Bar Izlog Kontakt

Recommended: